Homogiraffer

Den bästa repliken ur filmen "Gladiator":

"Girafferna parar sig inte. De bara äter en massa gräs, men de PARAR sig inte! Du har sålt mig homogiraffer. Jag vill ha pengarna tillbaka".

Flickan VECHTA

Okej... i söndags får jag följande sms från ett nr jag inte känner igen : "Efter tre veckor ute längs vägarna stannar en långtradarchaffis till vid en bordell och slänger upp tre tusen på disken. -Hör här. jag vill ha en seg stek och den fulaste kvinnan du har! -Vad är det med dig? För dom pengarna kan jag ge dig en femrätters a la carte och den vackraste kvinnan i huset! utbrister bordellmamman. Chaffisen blänger på henne. -Hörru hjärtat, jag är inte kåt. Jag har hemlängtan!

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!! åååhh jag skrattade ju så att jag fick ont i magen. Gud vilket härliiiiiiigt skämt. INTE. Eftersom jag inte kände igen numret skickade jag följande svar: "Vem är du?" En stund senare får jag ett nytt sms med svaret: "Flickan VECHTA"........ va?

Vem/vad är Vechta?? vad menas med det?? Om någon fattar nåt kan ni väl upplysa mig. För övrigt hittade jag numret på hitta.se. Lennart Andersson i Göteborg. Tack Lennart för ditt fina, och framförallt ROLIGA sms.


Russinbullar i väntan på bussen...

Skulle som vanligt ta 65:an från Vänersborg hem till Trollhättan. När jag kom till busshållplatsen syntes ingen buss till, så jag trodde att jag missat den. I busskuren sitter dock två män (som inte känner varandra) och hävdar att den inte gått än, för en av dem hade suttit där i tio minuter. Vi konstaterade att det var mycket märkligt att den var så sen, och så säger den äldre mannen (som förövrigt har en mycket speciell dialekt) "Den kanske gick från torget" (istället för från resecentrum) och så fortsätter han genast: "Helt otroligt!!"  Vi andra trodde förstås att han menade att det var helt otroligt att bussen var så sen, och att den ev. dessutom har åkt fel väg, och jag väntade mig en lång utläggning om mannens tidigare helt otroliga upplevelser med västtrafiks bussar. istället fiskar han upp en brödpåse från sin väska och fortsätter i samma andetag; "Helt otroligt!!! Russinbullar för 12 kr!!!" ...bara sådär. helt apropå ingenting. precis som om russinbullarna hade något med bussens försening att göra. "jasså där ser man", svarade jag. "är det så!?" sade den andre mannen. Resterande tid tills bussen kom förlöpte i tystnad.


Välkommen till min nya blogg!

Hej hej.... välkommen... hmm... hur många läser det här första inlägget egentligen?? det är här som jag ska berätta att det är jag som är Ullis och jag kommer att "blogga" här om mitt liv och små saker som händer... eller?

RSS 2.0