Att få låtar på huvudet.

Att låtar fastnar på huvudet och inte försvinner är ju något som händer tämligen ofta. Extra irriterande är det när dåliga låtar fastnar. I torsdags på väg till tåget hade jag refrängen, och enbart refrängen i låten nedan i huvudet. Den VÄGRADE FÖRSVINNA! Jag var mer förvånad än irriterad.. VARFÖR JUST DEN av alla miljontals låtar???




Där gick jag och ältade "cp framför sin tv, han dreglar varje dag, tyck synd synd synd synd synd om honom"... tills jag tänkte "Men näää... det här går inte längre. Någon måtta får det va". Och så satte jag igång min walkman o lyssnade på något annat.

Prosit

Jag skrek prosit till en tjej som nös i skolbiblioteket idag. Jag känner inte tjejen, hon satt vid en dator en bit bort. När jag ropade prosit tittade folk konstigt på mig.

Redo



Hockeyträning idag. Första på ca 5 år. Provar utrustningen. Känns ok. Det här ska bli roligt!! Men kanske roligast för dem på läktarn?

Galen kvinna!

Ta er en titt på den här kvinnan:


Titta på henne! Är detta en kvinna ni skulle vilja möta i en mörk gränd på stan? är detta en kvinna ni skulle vilja fastna i en hiss med? Tror inte det.. Det där pekande fingret, den galna blicken.... Bilden vittnar om att hon skriker något, jag tror hon skriker något argt med stark, gäll och hes röst.

Denna kvinna, kära vänner, kan bli USA's näste vicepresident. Hon tror på "Guds stora plan för världen", vill fullfölja USA's "rättfärdiga" krig mot Irak och backar inte för att kriga mot Ryssland... mmm, känns tryggt det här...

Artikel aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/usavalet/article3300558.ab

Envishet.

Hemköp, för några dagar sedan. En kille nekas köpa cigaretter eftersom han inte har något leg med sig att visa upp. Kassörskan gör helt rätt, regler är regler osv. Men den här killen kan bara inte sluta tjafsa och krångla och tjata. Jag står ett par kunder bak i kön och bevittnar denna nikotinabstinens av sällan skådat slag. Kassörskan håller fast vid sitt beslut och killen går till utgången. Dock dröjer han sig kvar i tamburen och tar upp sin mobiltelefon och börjar ringa... efter en stund kommer han tillbaka och går liksom till sidan av kassan där tjejen sitter... och så säger han triumferande: "SÅ! Nu har jag BEVIS på att jag får köpa ut!!! Min morsa är här i telefonen!!" och så ger han telefonen till kassörskan som får prata med killens MORSA som då ska garantera att grabben har åldern inne. Precis som att det hade spelat nån roll!!!!??? den där kvinnan kan ju vara vem som helst!? Jag hade lätt fortsatt tokneka honom.. det där är dock småkniviga situationer och tjejen började vackla lite nu... det slutade med att hon sa till kvinnan i telefonen "Okej då, men nästa gång får han ha leg med sig!!" haha. Hon läxade upp modern! Sen fick grabben sina cigaretter och vips så var hans kväll uppenbarligen räddad.

Petter och det finaste man kan göra

Jag: (efter att ha sett en skräckfilm) nu skulle man ha haft en kalletidning.
Petter: haha, kalletidning av alla grejer
Jag: det var ett bra knep när jag var liten. Efter nåt hemskt så ägnade man sig åt nåt lättsamt ofarligt
Petter: läste Kalle, det finaste man kan göra
Jag: det finaste?
Petter: tystnad
Jag: finns det inget finare?
Petter : nej
Jag: överskattar du inte Kalle Anka en smula nu?
Petter: ...nä
Jag: ok
Petter: tystnad
Jag: vad är det näst finaste man kan göra då?
Petter: Det är att kela med kattungar!!

Britt-Marie

Okej, nu har Elin lärt mig hur man lägger in videos... så här kommer samma videos från "humor"-inlägget nedan, bara att de är lite snyggare upplagda! :-)

Först, -vimmelvideon:

Och sedan låten gjord av det som sägs i vimmelvideon:

Ibland har jag pojkvän, ibland inte.

När man behöver har man pojkvän, eller hur? i vissa situationer anser jag att det faktiskt är helt okej att dra till med den lögnen...

En sån situation är när man blir raggad på av män från balkonger. Varje gång jag ska till hemköp och handla går jag förbi en balkong vars ägare ALLTID står där och röker och väser "heeeeej... hur mår du??" jag svarar alltid trevligt "hej jag mår bra hur mår du", medan jag raskt går vidare...

Men i söndags togs plötsligt situationen upp en nivå. Jag skulle handla och hade gått förbi balkongen och hejat och varit artig... under tiden jag var på hemköp hade killen förmodligen planerat och samlat mod för vad han skulle säga, för när jag gick förbi igen på hemvägen frågade han om jag o han inte skulle ta oss en fika någon dag och lära känna varandra bättre. Det var då jag drog till med den blixtsnabba lögnen att jag har pojkvän... dock tyckte den här mannen inte att det var något problem, eftersom vi bara skulle ses som KOMPISAR!! det här tyckte jag lät jättebra, härligt, en ny killkompis!! så vi började genast planera för att lägga pärlplattor tillsammans i nästa vecka, och att vi skulle julpyssla till jul!! INTE. istället sa jag att min pojkvän förmodligen inte skulle uppskatta att jag fikade med killen oavsett som kompis eller inte. (under hela konversationen så förflyttar jag mig mer o mer hemåt) När han började fråga saker om var min kille bodde, vad han hette osv, så var det dags att gå.

Idag eskalerade allt ytterliggare och om detta får fortsätta så har jag snart fantiserat ihop ett helt liv. NEJ -han har inte gett upp, och JA -han är av annat lands härkomst. Svenska killar brukar ge upp bara man sagt att man är upptagen. Den här killen, som jag efter idag vet heter något på M - Meza? Marzad? Mahadzed?? Mazdok? (ingen aning) tog mod till sig och frågade om jag skulle komma upp o fika. Som tur var hade jag andra (sanna!!) planer för min eftermiddag! det var dock det enda som var sant. Jag heter numera Filippa och bor på andra våningen, inte tredje! (för tänk om han skulle få för sig att komma o ringa på!!)

Sen fortsatte jag avböja hans vidare förslag.. "jag måste tyvärr tacka nej till det" "jag är inte intresserad" osv.. han fortsatte tjata om att vi bara var kompisar... osv. Är jag hemsk som ljuger? är jag en hemsk människa som är så misstänksam och ljuger om mitt namn? Jag gör det av en orsak: Utländska killar brukar inte ge upp om man bara säger att man inte är intresserad. De brukar liksom fortsätta, vara ihärdiga, ska liksom försöka få en att förstå att dem är det man vill ha. Nu snackar jag allt från italienare till afrikaner. Det är iaf min erfarenhet.

Humor

Kolla in den här videon från utevimlet... en kille på Otten i Norrköping vill hälsa till sin mor.
http://www.youtube.com/watch?v=w5MTdkPgKc8

Kolla sedan in detta: Någon har gjort en hel låt av filmen ovan. En nio sekunders film har blivit till en 5-minuterslåt. Obs! det finns en orginalversion och en "tranceremix"... http://www.youtube.com/watch?v=OZpbulWRjLs

Christian och hans liknelser

I torsdags i skolan sa Christian att jag såg ut som Madicken i min tunika. På fredagskvällen hade jag en vit klänning med guldskärp, en liten guldjacka ovanpå, guldleggings och guldfärgade gympadojor. Christian sa att jag såg ut som en blandning mellan Carola och en ängel. Idag hade jag en grön tunika ovanpå svarta byxor o svart top. Christian sa att jag såg ut som Leila som bakar i tv4+. Undrar vem jag ska se ut som imorn!? jag får ju lägga lite morgonenergi på mina outfits om detta ska fortsätta... hehe.. han är rolig han, Christian.

Att vara med på kort


Äter ett äpple på Arlanda.



Lär en engelsk kille vad skjortan rätt ut är. Han lovade att sprida det. Shoortaaaan rääät ooot.


Nu är det dags...

Dags att blogga igen. Efter två månaders uppehåll.... heja!!!

RSS 2.0